Del 12 al 16 d’abril, els de 1r d’ESO vam fer una convivència a Rocacorba (La Garrotxa) amb 90 nois d’altres clubs juvenils de Catalunya.

Vam sortir el dissabte dia 12 amb en Pipo i vam dinar a Vic, on hi havia una fira de Raïm. Per la tarda vam arribar al Sallent de Santa Pau i vam fer un partit de futbol per conèixer els nois dels altres clubs. Per la nit vam fer diversos jocs. El Diumenge vam complir amb el precepte de Diumenge de Rams i vam començar la competició esportiva. Quan per la nit va arribar l’Edgar, els cinc nois de Raier ja coneixíem a tots els nois dels altres clubs que fèiem convivència a la part de Can Manter: els de Montroig (Tarragona), Tempir (Girona) i Cimal (Terrassa).

El dilluns va continuar la competició esportiva i per la tarda vam fer el joc de l’ “abuela” durant la tertúlia i després el joc de la cerca del tresor per Rocacorba. Abans de sopar vam tenir una estona per fer els deures i xerrar amb els monitors. Per la nit vam fer el joc més esperat: l’Stratego.

El dimarts ens tocava netejar les taules de l’esmorzar, dinar i sopar als de Raier i ho vam fer prou bé. Pel matí vam anar a cantar cançons a un geriàtric d’Olot i a fer una estona de companyia als padrins, que estaven molt agraïts per tot. Vam cantar La Bamba, Que tinguem sort, Boig per tu, Clavelitos i El meu avi. En acabat vam anar a dinar al cràter del volcà de Sta Margarida, prop d’Olot. Per la tarda vam continuar l’excursió per la Fageda d’en Jordà i després alguns vam tornar a Rocacorba per fer un partit de futbol amb l’Edgar i d’altres van anar a banyar-se al riu i als gorgs amb en Pipo. Per la nit, el joc que vam fer va ser focus alemanys.

El dimecres pel matí vam acabar la competició esportiva amb una derrota a futbol 7 contra els de Tarragona i una victòria en bàsquet contra els de Girona. Després de dinar vam fer una estona de tertúlia, on es van repartir les llaminadures de la convivència. En acabat vam acomiadar-nos dels nous amics i ja vam quedar en veure’ns altre cop al MiniABF (al mes d’agost). Un cop vam aconseguir fer entrar totes les maletotes al Opel Zafira, vam tornar cap a Lleida. Tot s’ha de dir, a mig camí vam parar a fer un gelat a Calaf, per tornar amb les idees ben fresques a casa. A les set de la tarda vam arribar a Raier. Gran convivència i els de Raier com sempre per endavant, marcant el nivell ben alt!