CONDICIONS D’ÚS

L’Associació Club Raier, és una associació conscienciada amb legalitat i la privacitat, mantenint una actitud informativa i transparent respecte a l’ús de la pàgina web, així com en relació al tractament de les vostres dades personals. A continuació, us informem sobre les condicions d’ús del present domini web, així com el tractament i protecció de les vostres dades personals:

USUARIS:

L’accés i/o ús d’aquest portal titularitat de l’Associació Club Raier us atribueix la condició d’USUARI acceptant per això les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides al mateix moment en què l’USUARI accedeixi a la web. En conseqüència, l’USUARI ha de llegir atentament les ‘Condicions d’Ús Web / Política de Privacitat’ en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el web, ja que poden dur-se a terme modificacions.

Els usuaris que accedeixin al web de l’Associació Club Raier ho faran conforme a la Llei, i s’obliguen a tot moment a no accedir a la web o als continguts de forma contrària a l’establerta i/o amb finalitats il·lícites, lesius de drets i llibertats de tercers, o que puguin danyar, deteriorar, saturar o alentir el web, en perjudici de l’Associació Club Raier o de tercers usuaris.

Tant l’accés als websites com l’ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part de l’USUARI, els qui seran veritables responsables d’aquest accés i correcte ús. L’USUARI estarà obligat a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l’ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o de l’Associació Club Raier, tot això segons les possibilitats i finalitats pels quals estan concebuts. L’Associació Club Raier no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat per l’USUARI o tercers.

L’Associació Club Raier, en aquest sentit, podrà establir, si ho considera oportú, sense perjudici de l’única i exclusiva responsabilitat dels USUARIS, els filtres necessaris a fi d’evitar que a través de les seves pàgines web puguin abocar-se a la xarxa continguts o opinions, considerats com a racistes, xenòfobs, discriminatoris, pornogràfics, difamatoris o que, de qualsevol manera, fomentin la violència o la disseminació de continguts clarament il·lícits o nocius.