El dissabte 5 d’abril els de 1r i 2n ESO vam fer el darrer plan del trimestre, que va consistir en un “master chef” i un campionat de futbol sala.

La cuina va comptar amb la col.laboració de tot l’equip: Sergi H., Carlos S. i Joaquim G. van fer la compra, seleccionant els productes més selectes del supermercat amb la delicadesa que els caracteritza. Un cop a la cuina vam fer equips de cuina: Josep E. es va encarregar de les pizzes, mentre es protegia de les esquitxades d’oli de Miguel G. i Berna M., que estaven al costat preparant ous fregits, bacon, salsitxes… Joaquim G. i Carlos S. es van encarregar de fregir les patates i muntar els bikinis. A tot això cal afegir les aportacions de Sergi H. i Toni P., que anaven passant per “tastar” els productes, i amb els consells gastronòmics que donava l’Antonio M a tot l’equip de cuina.

Després de dinar i fer unes quantes partides de lobo, vam fer un triangular de futbol-sala, que va guanyar la Roma en uns ajustats partits finals, amb Carles G., Álvaro B., Pol F. i Sergi B. com a golejadors del torneig.

El proper plan, a Granada i a Rocacorba