Aquest cap de setmana només havia un plan, EL PLAN!! Diguin el que diguin els que no han vingut, el full-equip era EL PLAN!! Sí, sí com ho sents.

Els nois de 5è i 6è van tenir la seva súper convivència a «El Poblado». Vam sortir divendres després de dinar i jugar una estona al lobo i a jocs de taula que va portar el Toni.

Durant el viatge es va notar la gran diferència que hi ha entre la furgo nova i la que ens van deixar, una Ford trànsit tipus patera. On es notava la potència era a l’autovia. A les pujades no passava de 80km/h i calia empènyer. «A la de tres… 1, 2 i 3333». A les baixades arribava als 120km/h i podia seguir sense dificultat a la del club.

Al arribar vam col·locar-nos a les habitacions: fer els llits, posar la roba als armaris… Tot seguit vam berenar i després vam jugar a «Comandos». On va destacar la increïble capacitat de camuflatge del Yago.

I per la nit, el moment més esperat! Stratego! però com que feia fred no podíem restar estirats a terra esperant rebre indicacions, així que va ser un stratego amb moviment. Cada jugador tenia una barra lluminosa que indicava on es trobava. En acabar-se el temps del joc vam començar a pujar pel bosc fins arribar a la presa i així observar el paisatge tan sols il·luminat per les llums de Torreciutat.

El dissabte al matí va tenir lloc el campionat esportiu on clarament va dominar el millor equip. Al acabar vam jugar tots un partit de futbol increïble!

Després de dinar, lobo, recollir habitacions i jocs de taula. A l’arribar a Torreciutat vam tenir temps de passar pels confessionaris abans de tenir la Missa a la capella de Guadalupe.

Tot un èxit de convivència! Gràcies a tots i us esperem a la propera!